Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Tuotteet Kuituratkaisut (FTTx) Kuitu kotiin (FTTH)
Sivun toiminnot

Kuitu kotiin (FTTH)

Daimler toimittaa Kuitu kotiin –liityntäverkkoihin kaikki tarvittavat laitteet. PON-järjestelmillä voidaan liittää asiakkaiden ja heidän kiinteistöjensä sisäiset tietoverkot alueverkkoon käyttäen optista kuitua. Optiset tilaajaverkot voidaan toteuttaa niin omakotitaloihin, asuinrivitaloihin kuin kerrostaloihinkin.

Daimler tarjoaa operaattoreiden, julkisen ja yksityisen sektorin Kuitu kotiin–laajakaistahankkeisiin optisten liityntäverkkojen suunnittelupalveluja asiakkaan toivomassa laajuudessa.  

Suunnitteluun kuuluu verkon infrastruktuurin suunnittelu ja optimointi. Optimoinnilla tarkoitetaan tässä yhteydessä sitä, että pyritään löytämään pidemmän päälle taloudellisin solukoko. Toisin sanoen, laitetilojen sekä kuidun määrä suhteutetaan optimaalisesti tilaajamääriin. Suunnitteluun kuuluu mm. laitteiden ja niiden konfiguroinnin määrittely, testauksen ja käyttöönoton suunnittelu.  

Suunnittelun lisäksi tekniset asiantuntijamme antavat teknistä tukea ja kouluttavat asennuksia suorittavia sekä ylläpidosta vastaavia henkilöitä tuotteisiin ja niiden käyttöön. Projektin valmistuttua asiakas voi luottaa Daimlerin monivuotiseen, jatkuvaan ylläpidolliseen tukeen sekä kehittämispalveluihin.  

Lisätietoja Daimlerin Kuitu kotiin -verkoista antaa Daimlerin myynti.

 

PON-liityntäverkot