Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Tuotteet Langattomat tuotteet WLAN-verkot Ruckus Networks Tuotteet Ruckus Unleashed
Sivun toiminnot

Ruckus Unleashed

Unleashed icon

Kontrolleriton Ruckus verkko PK-yrityksille. Unleashed tukiasemissa on sisäänrakennettuna kontrollerin toiminnallisuudet.

 

 

 

Kontrolleriton Ruckus verkko PK-yrityksille.

Unleashed tukiasemissa on sisäänrakennettuna kontrollerin toiminnallisuudet. 

 

Nyt pienemmätkin organisaatiot voivat nauttia Ruckus verkon tarjoamasta ylivoimaisesta luotettavuudesta, suorituskyvystä ja helppoudesta!

Unleashed mahdollistaa verkon keskitetyn hallinnan ilman tarvetta erilliselle kontrollerille. Unleashed verkossa kontrolleritoiminnot on toteutettu tukiasemissa. Silti se tarjoaa runsaasti yritystason verkolle välttämättömiä ominaisuuksia, joiden käyttöönotto on aiemmin edellyttänyt erillistä ohjainta. 

Unleashed sopii kuin nakutettu pienelle yritykselle, joka tarvitsee laadukkaan langattoman verkon, mutta kenelle kontrolleripohjainen ratkaisu saattaa olla liian arvokas. 

 

Automaattinen kahdennus

Unleashed verkko on erittäin helppo ottaa käyttöön ja ylläpitää. Verkkoa voi laajentaa jopa 25 tukiasemaan saakka. Jos verkossa on useita tukiasemua, yksi niistä toimii päätukiasemana ( Master AP ) ja siihen tehdään kaikki verkon asetukset. Toinen verkon tukiasemista on varalla ( Standby / Master AP ) ja mikäli päätukiaseman toiminta olisi keskeytynyt, se ottaa automaattisesti päätukiaseman roolin. Näin saadaan pieneenkin verkkoon vikasietoisuutta ilman lisäkustannuksia. 

 

Vierailijaverkko ilman kontrolleria

Langattomien yhteyksien tarjoaminen asiakkaille ja vieraille on tärkeässä roolissa myös pienissä toimistoissa, myymälöissä, kahviloissa ja ravintoloissa. Unleashed tukiasema tarjoaa vieralijaverkon yhtä helposti ja turvallisesti kuin kontrolleriin pohjautuvat ratkaisutkin. 

Muutamalla klikkauksella yritys voi luoda brändatyn kirjautumissivun, lisätä yrityksen logon ja lyhyen markkinointiviestin ( Branded Captive Portal). Sisäänrakennettuna toimintona voidaan käyttäjäkohtaiset salasanat asettaa lähetettäviksi käyttäjien söhköpostiin ( Email Guest Pass ). Vierailijaverkon tai työntekijöiden omien päätelaitteiden (BYOD) verkon tietoturvaa voi lisätä Dynaamisella PSK-salausmenetelmällä. 

 

Joustavasti skaalautuva ratkaisu

Unleashed kasvaa joustavasti yrityksen mukana. Tukiasemia voidaan lisätä aina 25:een saakka ja käyttölisenssejä ei tarvita. Erilliseen kontrolleriin pohjautuvaan verkkoon verrattaessa Unleashed ratkaisusta kuitenkin puuttuu tuki usemman toimipisteen keskitetylle hallinnalle, käyttäjäliikenteen tunneloinnille ja paikannuspalveluille. 

Yrityksen toiminan laajentuessa ja tarpeiden kasvaessa on helppo siirtää tukiasemat kontrolleripohjaiseen hallintaan. Unleashed tukiasemat voidaan liittää kontrollerin (ZoneDirector, SmartZone ja tulevaisuuden alustat) piiriin ohjelmisto- ja konfiguraatiomuutoksella. Näin Ruckus verkon hyvä skaalautuvuus on vahvistunut entisestään. 

 

 • Ilman erillistä ohjainta toimiva WLAN-ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille
 • Yksi tukiasema toimii kontrollerina, hallittavan verkon koko 1-25 tukiasemaa ja jopa 512 yhtäaikaista käyttäjää
 • Toimii Unleashed-ohjelmistoversiolla varustetuissa Ruckus  R500 (11ac), R600 (11ac), R310 (11ac), R510 (Wave2), R610 (Wave2), H510 (Wave2), R710 (Wave2), R720 (Wave2) sisätukiasemissa sekä T300 ja T301-sarjojen (11ac) ja T310,  E510, T610 ja T710 (Wave2) ulkotukiasemissa. 
 • BeamFlex+ 
 • ChannelFly
 • Sisäänrakennettu autoprovisiointi ( Zero-IT Activation )
 • Sisäänrakennetut laajat ja helppokäyttöiset vierailijaverkon ominaisuudet
 • Ei vaadi tukiasemalisenssejä eikä pilvihallinnan ylläpitomaksuja
 • Erittäin helppo käyttää ja ylläpitää
 • Kontrolleritoiminnalisuuden automaattinen kahdennus
 • Ohjelmistopäivityksellä tukiasemat helposti erillisen kontrollerin piiriin asiakkaan tarpeiden kasvaessa