Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Yrityksille
Sivun toiminnot

Yrityksille

Daimler tarjoaa yrityksille ja julkiselle sektorille korkeatasoisia verkko- ja tietoliikenneratkaisuja alan johtavilta valmistajilta. Ratkaisujen avulla yritys voi kehittää tietoverkkojaan, jotta ne palvelisivat entistä nopeammin, luotettavammin ja kustannustehokkaammin.

Tuotteemme noudattavat yleisiä standardeja mahdollistaen TCP/IP-infrastruktuurin, jossa kaikki data-, puhe- ja liikkuva kuva kuljetetaan IP-paketteina verkossa. Verkkojen muuttuessa ja tietoliikennemäärien kasvaessa tarve lisäkapasiteetista asettaa uusia vaatimuksia sekä yrityksen sisäverkolle että laajakaistayhteyksien toteutukselle.

Daimlerin tarjoamilla verkko- ja tietoliikenneratkaisuilla yritys voi muun muassa:

  • Hyödyntää optimaalisesti sekä kiinteän että langattoman verkon nykyistä kapasiteettia liikenteen tehokkaamalla hallinnalla
  • Käyttää langattomia verkkoja saadakseen pääsy reaaliaikaisiin tietoihin paikasta ja ajasta riippumatta. Langattomuus voi mahdollistaa yritykselle täysin uusia tapoja toimia ja palvella asiakkaita.
  • Yhdistää eri kiinteistöjen verkot joko langattomasti tai kupari parikaapelilla, kun kuitukaapeli loistaa poissaolollaan.

Daimler toimii langattomien ja kiinteiden verkkoratkaisujen asiantuntijana.

Järjestelmätoimituksien lisäksi tuotamme asiakkaalle lisäarvoa palvelujen muodossa.

Lisätietoja tuotteista ja palveluista antaa Daimlerin myynti.