RUCKUS Unleashed

Unleashed on ilman kontrolleria toimiva RUCKUS-verkko PK-yrityksille. Unleashed-tukiasemissa on sisäänrakennettuna kontrollerin toiminnallisuudet.

 

Pienemmätkin organisaatiot voivat nauttia RUCKUS-verkon tarjoamasta ylivoimaisesta luotettavuudesta, suorituskyvystä ja helppoudesta.

Unleashed mahdollistaa verkon keskitetyn hallinnan ilman tarvetta erilliselle kontrollerille. Unleashed- verkossa kontrolleritoiminnot on toteutettu tukiasemissa. Silti se tarjoaa runsaasti yritystason verkolle välttämättömiä ominaisuuksia, joiden käyttöönotto on aiemmin edellyttänyt erillistä ohjainta. 

Unleashed sopii kuin nakutettu pienelle yritykselle, joka tarvitsee laadukkaan langattoman verkon, mutta kenelle kontrolleripohjainen ratkaisu saattaa olla liian arvokas. 

 

Automaattinen kahdennus

Unleashed-verkko on erittäin helppo ottaa käyttöön ja ylläpitää. Verkkoa voi laajentaa jopa 25 tukiasemaan saakka. Jos verkossa on useita tukiasemia, yksi niistä toimii päätukiasemana ( Master AP ) ja siihen tehdään kaikki verkon asetukset. Toinen verkon tukiasemista on varalla ( Standby / Master AP ) ja mikäli päätukiaseman toiminta olisi keskeytynyt, se ottaa automaattisesti päätukiaseman roolin. Näin saadaan pieneenkin verkkoon vikasietoisuutta ilman lisäkustannuksia. 

 

Vierailijaverkko ilman kontrolleria

Langattomien yhteyksien tarjoaminen asiakkaille ja vieraille on tärkeässä roolissa myös pienissä toimistoissa, myymälöissä, kahviloissa ja ravintoloissa. Unleashed-tukiasema tarjoaa vieralijaverkon yhtä helposti ja turvallisesti kuin kontrolleriin pohjautuvat ratkaisutkin. 

Muutamalla klikkauksella yritys voi luoda brändätyn kirjautumissivun, lisätä yrityksen logon ja lyhyen markkinointiviestin ( Branded Captive Portal). Sisäänrakennettuna toimintona voidaan käyttäjäkohtaiset salasanat asettaa lähetettäviksi käyttäjien sähköposteihin ( Email Guest Pass ). Vierailijaverkon tai työntekijöiden omien päätelaitteiden (BYOD) verkon tietoturvaa voi lisätä Dynaamisella PSK-salausmenetelmällä. 

 

Joustavasti skaalautuva ratkaisu

Unleashed kasvaa joustavasti yrityksen mukana. Tukiasemia voidaan lisätä aina 25:een saakka ja käyttölisenssejä ei tarvita. Erilliseen kontrolleriin pohjautuvaan verkkoon verrattaessa Unleashed- ratkaisusta kuitenkin puuttuu tuki usemman toimipisteen keskitetylle hallinnalle, käyttäjäliikenteen tunneloinnille ja paikannuspalveluille. 

Yrityksen toiminan laajentuessa ja tarpeiden kasvaessa on helppo siirtää tukiasemat kontrolleripohjaiseen hallintaan. Unleashed-tukiasemat voidaan liittää kontrollerin (ZoneDirector, SmartZone ja tulevaisuuden alustat) piiriin ohjelmisto- ja konfiguraatiomuutoksella. Näin RUCKUS-verkon hyvä skaalautuvuus on vahvistunut entisestään. 

 

Tekniset tiedot:

 • Ilman erillistä ohjainta toimiva WLAN-ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille
 • Yksi tukiasema toimii kontrollerina, hallittavan verkon koko jopa 128 tukiasemaa ja jopa 2048 yhtäaikaista käyttäjää
 • Toimii Unleashed-ohjelmistoversiolla varustetuissa RUCKUS-tukiasemissa:  
  R500 (11ac), R600 (11ac), R310 (11ac), R320 (11ac Wave2), R510 (11ac Wave2), R610 (11ac Wave2), H510 (11ac Wave2), R710 (11ac Wave2), R720 (11ac Wave2),

  R550 (11ax Wi-Fi 6), R650 (11ac Wi-Fi 6), R750 (11ax Wi-Fi 6), R850 (11ac Wi-Fi 6) sisätukiasemissa sekä

  T300 ja T301-sarjojen (11ac) ja T310,  E510, T610 ja T710 (11ac Wave2) ulkotukiasemissa. 

 • BeamFlex+ 
 • ChannelFly
 • Sisäänrakennettu autoprovisiointi ( Zero-IT Activation )
 • Sisäänrakennetut laajat ja helppokäyttöiset vierailijaverkon ominaisuudet
 • Ei vaadi tukiasemalisenssejä eikä pilvihallinnan ylläpitomaksuja
 • Erittäin helppo käyttää ja ylläpitää
 • Kontrolleritoiminnallisuuden automaattinen kahdennus
 • Ohjelmistopäivityksellä tukiasemat helposti erillisen kontrollerin piiriin asiakkaan tarpeiden kasvaessa

Esittelyvideo:

RUCKUS Unleashed Product Overview (Youtube)