RUCKUS Cloud pilvipalvelu

RUCKUS Cloud Wi-Fi on pilvipalveluna hankittava WLAN-tukiasemien ja Ruckus ICX-kytkimien hallintajärjestelmä. RUCKUS Cloud-hallinnan avulla verkon käyttöönotto, laajentaminen, hallinta ja valvonta on erittäin yksinkertaista. RUCKUS Cloud-ratkaisu soveltuu erinomaisesti myös yrityksille, joilla on useita toimipisteitä. Verkon ylläpitäjä näkee yhdestä hallintakäyttöliittymästä koko verkon tilan joko selaimella tai älypuhelinsovelluksella. RUCKUS Cloud sisältää monipuoliset ominaisuudet vierailijaverkkojen toteutukseen ja verkon käyttöön liittyvään analytiikkaan. Palvelun voi hankkia 1, 3 tai 5 vuoden ajanjaksolle.

Hallinnan helpoutta

Cloud on Ruckuksen pilvestä tarjottu WLAN-verkon hallintaratkaisu. Cloud-hallinnan kehityksessä on kiinnitetty paljon huomiota selainpohjaisen hallintaliittymän helppokäyttöisyyteen ja konfiguraatiotoimenpiteiden johdonmukaiseen etenemiseen. Näin laajankin yritysverkon asetusten määrittäminen sujuu helposti, vaikka ei olisi syvällistä kokemusta verkkolaitteiden konfiguroinnista. Konfigurointiin voi käyttää myös ilmaista älypuhelinsovellusta, jonka avulla asetusmuutoksia voi tehdä helposti myös liikeellä ollessaan. Vikasietoisesti toteutetussa palvelussa tukiasemien ohjelmistoversiot päivittyvät automaattisesti, joten ylläpitäjän ei tarvitse huolehtia esimerkiksi tietoturvapäivityksien käyttöönotosta. 

 

Verkon laajentaminen 

RUCKUS Cloud on erittäin skaalautuva hallintaratkaisu, tukiasemien ja kytkimien määrällä ei ole käytännössä ylärajaa. Pilvestä tapahtuvan hallinnan ansiosta ratkaisu soveltuu hyvin useista toimipisteistä koostuvan verkon hallintaan. Uusien tukiasemien lisääminen on tehty helpoksi, tukiaseman sarjanumero lisätään pilvipalveluun selainkäyttöliittymällä tai käyttämällä mobiilisovellusta ja puhelimen kameraa viivakoodinlukijana. Tukiasemaan ei tarvitse tehdä mitään asetuksia, se liittyy automaattisesti pilvihallintaan. 

 

Monipuoliset ominaisuudet

RUCKUS Cloud tarjoaa kattavat ominaisuudet yritysten ja oppilaitosten WLAN-verkkojen toteuttamiseen. Cloud-hallinnan avulla voidaan tehdä tietoturvalliset langattomat verkkoprofiilit niin yrityksen omaan käyttöön kuin vierailijoillekin. Vierailijaverkkojen kirjautumismenetelmät ovat monipuoliset ja kirjautumissivujen kieleksi voi valita myös suomen tai ruotsin. 

 

Analytiikka sisäänrakennettuna ominaisuutena

RUCKUS Cloud -ratkaisu sisältää informatiiviset raportointinäkymät muun muassa verkon käyttöön, kuormitukseen ja sovelluksiin liittyen. Tietoja voidaan tarkastella esimerkiksi toimipiste- tai verkkoprofiilikohtaisesti valitulla ajanjaksolla. Siten verkon ylläpitäjälle muodostuu hyvä käsitys siitä miten ja missä verkkoa käytetään ja miten tilanne muuttuu ajan myötä. 

 

Laaja tukiasematuki

RUCKUS-tukiasemat ovat turvallinen valinta. Laitteet ovat yhteensopivia valmistajan eri hallintaratkaisujen kanssa ja hallintaratkaisua voi vaihtaa tarpeiden muuttuessa. RUCKUS Cloud tukee kaikkia suosituimpia 11ac- ja 11ax Wi-Fi6 standardin sisä- ja ulkotukiasemia.

 

Yksinkertainen hinnoittelumalli

RUCKUS Cloud voidaan hankkia 1, 3 tai 5 vuoden tilauksena käytössä olevalle tukiasemamäärälle. Tilaus sisältää pilvihallinnan, ohjelmistopäivitykset ja valmistajan tukipalvelun. Palvelun voi hankkia joko EU:n tai USA:n alueella sijaitsevasta pilvialustasta. 

Tekniset tiedot:

  • Pilvihallinta RUCKUS-tukiasemille ja ICX-kytkimille: Yhteensopivat mallit (Commscope.com)
  • Yhden tai useamman toimipisteen yrityksille
  • Helppokäyttöinen selainkäyttöliittymä ja maksuton mobiilisovellus ( Android & iOS )
  • Uusien tukiasemien automaattinen liittyminen pilvihallintaan
  • Monipuoliset ominaisuudet yrityksen sisäiseen ja vierailijakäyttöön
  • Vierailijaverkon kirjautumissivu myös suomeksi tai ruotsiksi
  • Kehittyneet raportointinäkymät verkon käyttöön, kuormitukseen ja sovelluksiin
  • Hankittavissa EU:n tai USA:n alueella sijaitsevasta pilvestä
  • 1, 3  tai 5 vuoden tilausjakso
  • Tilaus sisältää hallinnan, ohjelmistopäivitykset ja valmistajan tukipalvelut 

Esittelyvideo:

RUCKUS CLOUD Product Overview (Youtube)

 

Ladattavat tiedostot:

RUCKUS Cloud Quick Start Guide