HALLINTA-ALUSTAT

Ruckus tukiasemien ja kytkimien hallintaan on tarjolla useita vaihtoehtoja eri kokoisiin ja tyyppisiin verkkoympäristöihin optimoituna ratkaisuina.

SmartZone on ohjelmistoalusta langattoman verkon keskitettyyn hallintaan ja valvontaan. SmartZone tukee laitekontrollereita, virtuaalikontrollereita sekä pilvipalveluja. WLAN-alustana SmartZone kasvaa ja mukautuu sulavasti tarpeiden mukaan. SmartZone virtuaalialustalla voidaan hallinnoida keskitetysti yhden asiakkaan (Single tenant) tai usean asiakkaan (Multi tenant) kaikkia Ruckus langattomia tukiasemia. Lisenssien hankinta ja hallinta on tehty helpoksi ja kustannustehokkaaksi. SmartZone alusta tukee jopa 300 000 käyttäjää/päätelaitetta ja 30 000 tukiasemaa. Virtualisoituna SmartZone tukee VMware, HyperV ja KVM–virtualisointialustojen lisäksi myös useita julkisia pilvipalvelualustoja.

Ruckus Cloud on pilvipalveluna hankittava WLAN-verkon hallintajärjestelmä. Verkon hallinta on toteutettu valmistajan pilvessä ja valmistaja vastaa esimerkiksi verkkolaitteiden päivityksistä, joten verkon käyttöönotto, laajentaminen, hallinta ja valvonta on erittäin vaivatonta. Ruckus Cloud Wi-Fi ratkaisu soveltuu erinomaisesti myös yrityksille, joilla on useita toimipisteitä. Verkon ylläpitäjä näkee yhdestä hallintakäyttöliittymästä koko verkon tilan joko selaimella tai älypuhelinsovelluksella. Ruckus Cloud Wi-Fi sisältää monipuoliset ominaisuudet vierailijaverkkojen toteutukseen ja verkon käyttöön liittyvään analytiikkaan.

 

Unleashed on Ruckus-verkko ilman erillistä WLAN-ohjainta. Unleashed verkossa kontrolleritoiminnot on toteutettu tukiasemissa. Silti se tarjoaa runsaasti yritystason verkolle välttämättömiä ominaisuuksia. PK-yritykselle Unleashed verkko on erittäin helppo ottaa käyttöön ja ylläpitää. Valittavissa on laaja valikoima Unleashed-ohjelmistoversiolla  varustetuttuja Ruckus sisä- ja ulkotukiasemia .

ZoneDirector WLAN-ohjain lisää langattoman lähiverkon suorituskykyä ja toimintavarmuutta. Ohjaimen avulla tehdään myös verkon keskitettyä valvontaa ja hallintaa. Tukiaseman sijasta hallitaan vain yhtä ohjainlaitetta. Asetukset ja ohjelmistopäivitykset tehdään kontrolleriin, joka siirtää päivitetyt tiedot kaikkiin tukiasemiin.