RUCKUS Analytics

RUCKUS Analytics on pilvipalvelu kiinteän ja langattoman verkkopalvelun laadun varmistamiseen, trendien seurantaan ja poikkeamien automaattiseen havainnointiin. Koneoppimista (ML) ja tekoälyä (AI) hyödyntävä analytiikkatyökalu tarjoaa IT-tuelle uudenlaista läpinäkyvyyttä verkon toimintaan.

 

RUCKUS Analytics pilvipalvelulla kokonaisvaltainen näkymä verkon toimivuuteen

RUCKUS Analyticsin avulla voit havaita ja ratkoa verkossa mahdollisesti esiintyviä toiminta- tai käyttäjäongelmia nopeammin ja tehokkaammin. Automatisoitu prosessi kerää informaatiota, tunnistaa palvelun tapahtumia, monitoroi kynnysarvoja, luokittelee ongelmat vakavuuden perusteella, jäljittää aiheuttajat sekä ehdottaa korjaus- tai parannustoimenpiteitä. 

RUCKUS Analytics tuo tiedon esiin kätevästi visuaalisella raportointityökalulla. Voit myös luoda räätälöyidyn näkymän niihin toimintoihin, mitkä itse koet tärkeimmiksi. Analytics tallentaa verkon tapahtumia pitkältä aikaväliltä, joten esimerkiksi kuormituksen ja käyttöasteen muutosta on vaivatonta vertailla ja raportoida. 

RUCKUS Analytics kerää raakadatan ja muuntaa sen automaattisesti yksityiskohtaisiin tietoihin verkon toimintaominaisuuksista: 

  • Tuottaa kokonaisvaltaisen näkymän verkon toiminnasta
  • Nopeuttaa verkon ja päätelaitteiden vianetsintää
  • Tunnistaa, priorisoi ja ehdottaa ylläpidollisia toimenpiteitä
  • Auttaa IT-tuen optimoimaan käyttäjäkokemusta
  • Kapasiteettitarpeiden ennakointiin ja suunnitteluun 

Tekniset tiedot:

RUCKUS Analytics on yhteensopiva SmartZone-kontrollerien ja RUCKUS Cloud -hallintapalvelun kanssa. Analytics voidaan tilata 1-, 3- tai 5-vuoden tilausjaksona Ruckuksen EU:n alueella ylläpidetystä pilvipalvelusta. 

Esittelyvideot:

RUCKUS Analytics Intro (Youtube)

RUCKUS Analytics Product Walkthrough (Youtube)

 

Ladattavat tiedostot:

RUCKUS Analytics Datasheet