Four-Faith teollisuusreitittimet, modeemit ja LoRA

Four-Faithin IP-reitittimet soveltuvat hyvin laajasti teollisuuden M2M-automaatiosovelluksiin, elektronisten laitteiden toiminnan web-seurantaan ja etävalvontaan. 

Four-Faithin tuotteita käytetään automaatiosovelluksiin useilla toimialoilla, kuten sähkö-, tele-, älyliikenne-, kuljetus-, rakennus-, kiinteistö-, finanssi-, kauppa-, ilmatiede-, telelääketiede-, aurinkovoima-, vesivoima-, öljy-, kaasu- ja off shore -aloilla. 

Four-Faithin koko tuotevalikoima on suunniteltu erityisen vaativiin sää- ja käyttöolosuhteisiin, ulkoasennuksiin ja liikkuviin asemiin. 

Kahden SIM-kortin käyttömahdollisuus, kuormantasaus ja automaattinen Failover edesauttavat toimintakriittisten järjestelmien toiminnan jatkumista myös vikatilanteessa. Jos ensisijainen tietoliikenneyhteys on poikki tai ylikuormitettu, reititin ottaa automaattisesti käyttöön varayhteyden. 

Reititin kytkee yhdistettävän laitteen, kätevästi peruskonfiguraatiota käyttäen, mobiiliverkkoon sarjaportin (RS232 tai RS485/RS422), Ethernet- tai WLAN-liitännän kautta. 

Four Faith IP -reitittimet soveltuvat hyvin laajasti automaatiolaitteiden verkottumiseen: liikennevalot, etäluettavat sähkömittarit, ilmastointilaitteet, maksupäätteet, itsepalveluautomaatit, pankkiautomaatit, lippuautomaatit, valokuva-automaatit, pelikoneet, säilytyslokerot, sairaala- ja lääketieteen laitteet, nosturit, aurinkokennot, liikkuvat GPS-asemat. 

Four-Faithin valikoimaan kuuluu myös IP-modeemeja, GPS-reitittimiä, ZigBee- ja LoRa-tuotteita sekä ajoneuvoreitittimiä.