Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Tuotteet Muistit
Sivun toiminnot

Muistit

Daimler toimittaa laadukkaita muistituotteita kaiken tyyppisiin elektroniikkalaitteisiin. Tuotevalikoimasta löytyy tuotemerkkikohtaiset muistimoduulit palvelimiin, tietokoneisiin ja tulostimiin, sekä USB-muistitikkuja, Compact Flash- ja muita muistikortin tyyppejä, joita käytetään digikameroissa, matkapuhelimissa, digisoittimissa ja muissa PDA-laitteissa. Lisäksi saatavilla on standardimuisteja.

 

Muistisalkku päivitysprojektiin

Daimlerin tuotteilla kokoat kilpailukykyisen päivityspaketin. Konekannan muistipäivitys on pääsääntöisesti edullisempi kuin tietokoneiden uushankinta.

Kun päivitettävä konekanta on suuri ja kirjava, eikä dokumentointikaan välttämättä ajan tasalla, päivitysprojektin toteuttaminen saattaa hieman askarruttaa. Ei hätää, tarjoamme yrityksen käyttöön projektia helpottavan muistisalkun.

Muistisalkkuun sisällytetään projektin alkaessa riittävä määrä eri päivitysvaihtoehtoja. Ennakkoon tehtävän selvitystyön tarve vähenee ja paikanpäällä tapahtuva asennustyö helpottuu ja nopeutuu. Projektin edetessä salkkua voidaan tarvittaessa täydentää.

Lopuksi palautetaan käyttämättä jääneet moduulit ja vain käytetyt tuotteet laskutetaan. Näin yrityksenne säästää sekä aikaa että rahaa.

 

Takuut

Asiakkaamme voivat luottaa paitsi tuotteiden korkeaan laatuun myös markkinoiden parhaisiin takuuehtoihin. Muistimoduuleissa on elinikäinen rajoitettu takuu. Muiden tuotteiden takuu on 1-5 vuotta tyypistä riippuen.

Lisäksi yritys voi valita esimerkiksi palvelinmuisteille ja muille toimintakriittisille muistimoduuleille huoltotakuun. Muistituotteen takuuehdot ovat siten samat kuin huoltoehdot laitteelle, johon muisti on alkuperäisesti asennettu (maksimissaan 3 vuotta). Muistin mahdollisesti rikkoutuessa voidaan suorittaa tuotteen takuuvaihto asiakkaan tiloissa. Huolto on maan kattava ja sen toimittavat valtuutetut huoltokumppanimme. Huoltotakuu on voimassa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Virossa.

Jos tarvitset takuuhuoltoa, tunnistat Daimlerin takuutuotteen helposti tietokoneeseen kiinnitetystä D-RAM™ -tarrasta. Tietokonekoteloa ei tarvitse edes avata. Kaikissa takuutuotteissa on myös pieni D-RAM™ -tarra. Takuuhuollon voit tilata Daimlerin teknisestä tuesta.

Lisätietoja muistituotteista ja muistisalkusta antaa Daimlerin myynti.