Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Tuotteet Langattomat tuotteet WLAN-verkot Ruckus Networks Tuotteet SmartCell Insight
Sivun toiminnot

SmartCell Insight

smartcell-insight.png

Ruckus SmartCell Insight (SCI ) on kokonaisvaltainen raportointi- ja analysointijärjestelmä Ruckus-verkon liikennöinnistä. SmartCell Insight analytiikkajärjestelmä antaa palvelun tarjoajalle tai suurelle yritykselle yksityiskohtaisia tietoja WLAN-verkon käytöstä reaaliajassa ja pitkällä aikavälillä. SmartCell Insight hyödyntää "Big Data" teknologioita ja innovatiivisia tietokantojen tallentamiseen ja analysointiin käytettäviä laskentamenetelmiä. SCI alustan avulla voi kerätä, analysoida, jäsentää, esittää ja tallentaa suuria määriä tietoja verkon käyttäjistä, dataliikenteestä sekä yhteyksien kestosta. Kerätty data voidaan tallentaa useaksi vuodeksi mahdollistaen pitkän aikavälin seurannan verkkoliikenteen kehityksestä.

 

Ruckus SCI tarjoaa palveluntarjoajalle suorituskykyisen ja monipuolisen analytiikkatyökalun, jonka avulla saadaan helposti ja nopeasti liiketoiminnan kannalta hyödyllistä tietoa WLAN verkon käytöstä. SCI:n avulla saadaan parempi käsitys ketkä verkkoa käyttää, missä ja miten verkkoa käytetään ja milloin verkossa liikennöidään.
SCI sisältää myös optiot paikannustietojen käsittelyyn sekä verkkosovelluksien tunnistamiseen. 

Ruckus SCI kerää sekä reaaliaikaista tietoa että historiatiedot verkon käytöstä. Tiedot analysoidaan ja niitä voidaan esittää graafisesti helposti ymmärrettävällä tavalla lukuisten eri raporttien muodossa. Statistiikan avulla nähdään liikennemäärät, päätelaitteiden tiedot. istuntojen kestot, verkon muutokset, viiveet sekä laitekanta. Standardiraporttien lisäksi on mahdollista luoda asiakaskohtaisia, räätälöytyjä raportteja annettujen KPI suorituskykymittareiden mukaan. 

 

Lisätietoja Ruckus SmartCell Insight -ratkaisusta saat Daimlerin myynnistä. 

 

 

 

Tiedostot:

ds-smartcell-insight.pdf   1.5 MB 
Datasheet SmartCell Insight