Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Tuotteet Langattomat tuotteet WLAN-verkot CommScope-RUCKUS Tuotteet SPoT paikannus
Sivun toiminnot

SPoT paikannus

cloud-spot.png

Ruckus SPoT paikannuspalvelu ( Smart Positioning Technology ) on Ruckus verkkoon liitettävä lisäratkaisu, joka mahdollistaa sijainti- ja kävijätietojen keräämisen ja analysoinnin. Paikannuksen avulla voi saada arvokasta tietoa kävijöistä ja heidän käyttäytymisestään. SPoT havaitsee verkon alueelta kaikki laitteet joilla on WLAN toiminto päällä. Järjestelmä laskee kävijämäärät, analysoi edellisestä vierailusta kuluneen ajan, vierailujen keskimääräisen keston sekä uusien ja toistuvien kävijöiden jakauman. SPoT:in avulla WLAN-verkkoa voidaan hyödyntää sekä ihmisten että laitteiden paikantamiseen lentokentillä, sairaaloissa, kauppakeskuksissa, tavarataloissa, tapahtumapaikoissa ja logistiikkakeskuksissa.

 

 

Ruckus SPoT paikannuspalvelu tarjoaa sekä reaaliaikaisen kävijäseurannan että pitkän aikavälin kävijästatistiikan. Organisaatio voi hyödyntää monipuolisesti SPoT ratkaisun antamat kävijätiedot ja saada käyttöönsä mittareita trendien ja muutoksien analysoinnille esimerkiksi asiakaskäyttäytymisessä. 

Ruckus ekosysteemiin kuuluvat itsenäiset ohjelmistoratkaisujen toimittajat tarjoavat omien ratkaisunsa avulla lisämahdollisuuksia hyödyntää paikannusta. Esimerkkinä kauppakeskukselle paikannuspalvelu ja sosiaalisen median WLAN-ratkaisu ovat erinomaisia työkaluja tilasuunnittelun, asiakasviestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen kävijätietoihin nojautuen. 

 

Ruckus SPoT havaitsee verkkoon liittyneiden päätelaitteiden lisäksi myös laitteet, jotka ovat WLAN-verkon peittoalueella mutta eivät liittyneinä verkkoon. Tilastointia voidaan tehdä koko peittoalueen osalta tai tilastoja voidaan pilkkoa pienempiin alueisiin, joka mahdollistaa kävijästatistiikan vertailun esimerkiksi kauppakeskuksen eri liiketilojen välillä. SPoT toimii pilvipalveluna tai paikallisesti asiakkaan omaan datakeskukseen asennettuna järjestelmänä. SPoT sisältää multi-tenant ominaisuudet, joten yhdellä SPoT installaatiolla voidaan tuottaa useamman asiakkaan sijaintipalvelut. API-rajapinta mahdollistaa sijaintitiedon välittämisen ulkoisiin järjestelmiin ja sovelluksiin. 

 

Ruckus SPoT ratkaisun avainominaisuuksia: 

  • Reaaliaikainen kävijäseuranta

  • Pitkän aikavälin kävijästatistiikka ja analytiikka

  • Kokonaismäärä kävijöitä tiettynä ajankohtana

  • Uniikit kävijät ja toistuvat kävijät, miten monta päivää edellisestä vierailusta

  • Keskimääräinen kohteessa vietetty aika

  • Integroitavissa Ruckus Ecosystem -kumppaneiden Social WiFi -ratkaisuihin sekä muihin 3. osapuolen järjestelmiin ja teknologioihin kuten BLE-Beacon

 

 

 

Tiedostot:

ds-spot-cloud-services (1).pdf   484.4 kB 
Datasheet SPoT