Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Tuotteet Langattomat tuotteet WLAN-verkot CommScope-RUCKUS Tuotteet Ruckus Cloud Wi-Fi
Sivun toiminnot

Ruckus Cloud Wi-Fi

Ruckus Cloud Wi-Fi on pilvipalveluna hankittava WLAN-verkon hallintajärjestelmä. Ruckus Cloud Wi-Fi hallinnan avulla verkon käyttöönotto, laajentaminen, hallinta ja valvonta on erittäin yksinkertaista. Ruckus Cloud Wi-Fi ratkaisu soveltuu erinomaisesti myös yrityksille, joilla on useita toimipisteitä. Verkon ylläpitäjä näkee yhdestä hallintakäyttöliittymästä koko verkon tilan joko selaimella tai älypuhelinsovelluksella. Ruckus Cloud Wi-Fi sisältää monipuoliset ominaisuudet vierailijaverkkojen toteutukseen ja verkon käyttöön liittyvään analytiikkaan. Palvelun voi hankkia 1,3, tai 5 vuoden ajanjaksolle.

 

Hallinnan helpoutta 

Cloud on Ruckuksen pilvestä tarjottu WLAN-verkon hallintaratkaisu. Cloud-hallinnan kehityksessä on kiinnitetty paljon huomiota selainpohjaisen hallintaliittymän helppoköyttöisyyteen ja konfiguraatiotoimenpiteiden johdonmukaiseen etenemiseen. Näin laajankin yritysverkon asetusten määrittäminen sujuu helposti, vaikka ei olisi syvällistä kokemusta WLAN-järjestelmien konfiguroinnista. Konfigurointiin voi käyttää myös ilmaista älypuhellinsovellusta, jonka avulla asetusmuutoksia voi tehdä helposti myös liikeellä ollessaan. Vikasietoisesti toteutetussa palvelussa tukiasemien ohjelmistoversiot päivittyvät automaattisesti, joten ylläpitäjän ei tarvitse huolehtia esimerkiksi tietoturvapäivityksien käyttöönotosta. 

 

Verkon laajentaminen 

Ruckus Cloud on erittäin skaalutuva hallintaratkaisu, tukiasemien määrällä ei ole käytönnössä ylärajaa. Pilvestä tapahtuvan hallinnan ansiosta ratkaisu soveltuu hyvin useista toimipisteistä koostuvan verkon hallintaan. Uusien tukiasemien lisääminen on tehty helpoksi, tukiaseman sarjanumero lisätään pilvipalveluun selainkäyttöliittymällä tai käyttämällä mobiilisovellusta ja puhelimen kameraa viivakoodinlukijana. Tukiasemaan ei tarvitse tehdä mitään asetuksia, se liittyy automaattisesti pilvihallintaan. 

 

Monipuoliset ominaisuudet

Ruckus Cloud tarjoaa kattavat ominaisuudet yritysten ja oppilaitosten WLAN-verkkojen toteuttamiseen. Cloud-hallinnan avulla voidaan tehdä tietoturvalliset langattomat verkkoprofiilit niin yrityksen omaan käyttöön kuin vierailijoillekin. Vierailijaverkkojen kirjautumismenetelmät ovat monipuoliset ja kirjautumissivujen kieleksi voi valita myös suomen tai ruotsin. 

 

Analytiikka sisäänrakennettuna ominaisuutena

Ruckus Cloud ratkaisu sisältää informatiiviset raportointinäkymät muun muassa verkon käyttöön, kuormitukseen ja sovelluksiin liittyen. Tietoja voidaan tarkastella esimerkiksi toimipiste- tai verkkoprofiilikohtaisesti valitulla ajanjaksolla. Siten verkon ylläpitäjälle muodostuu hyvä käsitys siitä miten ja missä verkkoa käytetään ja miten tilanne muuttuu ajan myötä. 

 

Laaja tukiasematuki

Ruckus tukiasemat ovat turvallinen valinta. Laitteet ovat yhteensopivia valmistajan eri hallintaratkaisujen kanssa ja hallintaratkaisua voi vaihtaa tarpeiden muuttuessa. Ruckus Cloud tukee kaikkia suosituimpia 11ac standardin sisä- ja ulkotukiasemia. Tukiasemamallisto laajenee jatkuvasti ja ajantasaisen listan tuetuista tukiasemista löydät täältä: https://www.ruckuswireless.com/ruckus-cloud-supported-devices

 

Yksinkertainen hinnoittelumalli

Ruckus Cloud voidaan hankkia 1, 3 tai 5 vuoden tilauksena käytössä olevalle tukiasemamäärälle. Tilaus sisältää pilvihallinnan, ohjelmistopäivitykset ja valmistajan tukipalvelun. Palvelun voi hankkia joko EU:n tai USA:n alueella sijaitsevasta pilvialustasta. 

 

Avainominaisuudet

 • Pilvihallinta Ruckus tukiasemille
 • Yhden tai useamman toimipisteen yrityksille
 • Helppokäyttöinen selainkäyttöliittymä ja maksuton mobiilisovellus ( Android & Apple )
 • Uusien tukiasemien automaattinen liittyminen pilvihallintaan
 • Monipuoliset ominaisuudet yrityksen sisäiseen ja vierailijakäyttöön
 • Vierailijaverkon kirjautumissivu myös suomen tai ruostin kielellä
 • Kehittyneet raportointinäkymät verkon käyttöön, kuormitukseen ja sovelluksiin
 • Kaikki suosituimmat Ruckus tukiasemat tuettuna
 • Hankittavissa EU:n tai USA:n alueella sijaitsevasta pilvestä
 • 1, 3  tai 5 vuoden tilausjakso
 • Tilaus sisältää hallinnan, ohjelmistopäivitykset ja valmistajan tukipalvelut