Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Tuotteet Langattomat tuotteet WLAN-verkot Ruckus Networks Tuotteet ZoneDirector Platform
Sivun toiminnot

ZoneDirector Platform

ZoneDirector WLAN-ohjain lisää langattoman lähiverkon suorituskykyä ja toimintavarmuutta. Ohjaimen avulla tehdään myös verkon keskitettyä valvontaa ja hallintaa. Tukiaseman sijasta hallitaan vain yhtä ohjainlaitetta. Asetukset ja ohjelmistopäivitykset tehdään kontrolleriin, joka siirtää päivitetyt tiedot kaikkiin tukiasemiin.

ZoneDirector kontrollerin SmartCast-toiminnot mahdollistavat tehokkaat QoS-ominaisuudet, kuten automaattisen liikennetyyppien luokittelun, sovellus- ja käyttäjäkohtaiset priorisoinnit, pakettikohtaisen vuoronjaon viiveen ja sen vaihtelun hallitsemiseksi sekä päätelaitekohtaisen kaistanrajoituksen.

Kontrolleri helpottaa myös langattoman verkon tietoturvan soveltamista. Dynaaminen PSK on päätelaitekohtainen esijaettu salausavain, jota ei voida käyttää toisella päätelaitteella. Yksittäisen käyttäjän salausavaimen poistaminen tai lisääminen ei vaadi PSK-avaimen vaihtoa muille käyttäjille.

ZoneDirector kontrolleri säätää Mesh-verkon toimintaa ja optimoi reitityksen automaattisesti. Myös toipuminen vikatilanteista on automaattinen.

ZoneDirector WLAN-ohjaimen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Järjestelmän käyttöliittymä on selkeä ja käyttäjäystävällinen.

Kontrollerilla voidaan muodostaa virtuaaliverkkoja kuten esim. vierailijaverkko.

Ruckuksen tuotteet ovat WiFi-sertifioituja.

ZoneDirector ohjaimissa on rajoitettu elinikäinen takuu.

ZoneDirector 1200

Ruckus ZoneDirector 1200
ZoneDirector 1200 WLAN-ohjain tukee jopa 150 tukiasemaa ja 4000 yhtäaikaista käyttäjää. Ratkaisu soveltuu pienten ja keskisuurten yritysten langattoman lähiverkon ratkaisuksi. Lue lisää