Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Tuotteet Langattomat tuotteet WLAN-verkot CommScope-RUCKUS Tuotteet Case Study OmaSp Stadion
Sivun toiminnot

OmaSp Stadion

omaSPstadion_logo@1x.png

 

 

 

 

Seinäjoen uusi OmaSp Stadion hyödyntää Ruckus-verkkoa langattomien WLAN-yhteyksien tarjoamiseen 

 

Keväällä 2016 valmistuneella OmaSp Stadionilla toimii korkean kapasiteetin langaton verkko, joka on suunniteltu palvelemaan suurta määrää yhtäaikaisia käyttäjiä. Eri käyttäjäryhmille, kuten yleisölle, medialle sekä myyntipisteiden langattomille maskupäätteille, on omat rinnakkaisverkot. Seinäjoen Jalkapallokerhon kotikenttänä ja monitoimistadionina toimivalla OmaSp Stadionilla on 6000 katsomopaikkaa ja se on bruttoalaltaan noin 3000m2. 

 

2016-06-14 11.16.09.jpg

 

Yhteistyössä Anvian kanssa

OmaSp Stadionin Ruckus-verkko on suunniteltu ja toteutettu Anvian ja Daimlerin yhteistyönä. Ruckus WLAN-verkko kattaa stadionin kaikki yleisötilat mukaan lukien katsomot, aitiot, ravintolat ja käytäväaulat sekä stadionin edustalla olevan ulkoalueen. 

Mediayhtiöiden tarpeet luotettavista ja nopeista internetyhteyksistä TV-lähetyksien ja striimauspalvelujen lähettämiseen on korkeasti priorisoitu, Lisäksi myyntipisteissä käytettävien langattomien maksupäätteiden toimintakriittisyys vaatii katkeamattomat verkkoyhteydet. 

Tärkeä kohderyhmä on myös yritykset, joille tarjotaan kokous-ja ravintolapalveluita ympäri vuoden - myös silloin kun stadionilla ei ole yleisötapahtumia. 

 

2016-06-14 10.06.34.jpg

 

Kattava verkko luo mahdollisuuksia

Avoin vierailijaverkko on tarkkaan harkittu yleisölle ja asiakkaille suunnattu palvelu.
SJK tähtää entistä yleisöystävällisempiin ja kiinnostavampiin pelitapahtumiin. Verkon kautta tapahtuva pelaajatietojen tarkastelu, muiden paikkakuntien ottelujen tilanteiden seuraaminen, somepäivitykset tai kuvien lähettäminen kavereille paikan päältä kohottaa tunnelmaa ja on osa yleisötapahtumien kokonaiselämystä.

WLAN-verkolta vaaditaan suurta suorituskykyä sekä kykyä jakaa kapasiteettia älykkäästi kaikkien käyttäjien kesken, kun mobiililaitteillaan internetyhteyttä tarvitsevia käyttäjiä on satoja tiheästi samoissa tiloissa. 

Nyt kun OmaSp Stadionin infrastruktuuri on kunnossa, se antaa SJK:lle sekä stadionin operoinnista vastaavalle W-Media & Managementille oivat mahdollisuudet suunnitella WLAN-verkon päälle rakennettavia lisäpalveluita. 

Ruckus WLAN-verkossa voi toimia erilaisia digitaalisia sovelluksia asiakaskokemuksen kehittämiseen, kuten esimerkiksi fanituotteiden, ruokien ja juomien ennakkotilaukset tai WLAN-pohjaisen markkinoinnin, analytiikan ja paikannuksen ratkaisut. 

 

OmaSp Stadionilla on käytössä Ruckus ZoneFlex ulko-ja sisätukiasemia. Niiden sekä langattoman verkon käyttäjien hallintaan käytetään Ruckus SmartZone virtuaalikontrolleria. 

 

Lisätietoja: 

 

Daimler logo

Daimler Finland Oy Ab, toimitusjohtaja Niclas Berg, niclas.berg(@)daimler.fi, 0400-506 726
www.daimler.fi
 

Elisa_Anvia_logo_slogan_FI.JPG

Anvia Telecom Oy, liiketoimintajohtaja Timo Ranta, timo.ranta(@)anvia.fi, 044-411 4004
www.anvia.fi/yrityksille

 

w-mediat-logo.jpg 

W-Media & Management Oy, toimitusjohtaja Jarkko Mäkelä, jarkko.makela(@)w-mediat.fi, 0500-568 959