Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Tuotteet Langattomat tuotteet WLAN-verkot
Sivun toiminnot

WLAN-verkot

Daimler tarjoaa korkeatasoisia IEEE802.11 -standardin mukaisia langattomia lähiverkkoja kaiken kokoisille organisaatioille. WiFi-sertifioidut järjestelmät täyttävät vaativimmatkin tarpeet niin käytettävyyden, suorituskyvyn kuin turvallisuudenkin suhteen. Daimler on toimittanut toimintakriittisiä WLAN-verkkoja moneen eri käyttöympäristöön kuten satamat, varastot, sairaalat, oppilaitokset ja hotellit.

Daimler edustaa alan johtavia laitevalmistajia, jotka ovat vahvasti myötävaikuttaneet WLAN-tekniikan ja koko alan kehitykseen. 

WLAN-järjestelmämme ovat erittäin luotettavia ja käytettävyydeltään korkeatasoisia. Verkon käyttötarkoituksesta ja kohdealueesta riippuen, voimme tarjota asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan ratkaisun.  

Langaton lähiverkko, jota käytettiin ennen lähinnä paikallisesti, on nykyään lähes kaikkialla läsnä oleva tekniikka. WLAN toimii yhä useammin yrityksen ainoana lähiverkkoratkaisuna.  

Investointi laadukkaaseen WLAN-järjestelmään palkitsee nopeasti. Verkon vakaa toiminta turvaa yritykselle työrauhan, samalla kun langattomuus voi mahdollistaa organisaatiolle täysin uusia tapoja toimia ja palvella asiakkaita.  

Lisätietoja WLAN-verkoista antaa Daimlerin myynti.