Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Tuotteet Langattomat tuotteet WLAN-verkot CommScope-RUCKUS
Sivun toiminnot

Ruckus

Tuoteperhe_valkRuckus on yrityskäyttöön suunniteltu ’Smart Wi-Fi’- ratkaisu, joka loistaa helppokäyttöisyydellään ja erittäin kehittyneellä antennitekniikallaan. WLAN-verkon hinta/laatusuhde on erinomainen, kustannustehokkuutta lisää täysautomaattinen Mesh ja tukiasemien pitkät kantamat. Kaikki tukiasemat toimivat sekä keskitetysti hallitussa verkossa että itsenäisesti ilman ohjainta.

Helppokäyttöisyys vailla vertaa

Ruckuksen verkon käyttöönotto on hämmästyttävän helppoa ja nopeaa. Ohjaimen Wizard-asennusohjelma opastaa kokematontakin käyttäjää eteenpäin askel askeleelta, ja verkko on käyttövalmis jopa 5 minuutissa. Vaivattomasti sovellettavat tietoturvaominaisuudet lisäävät käyttäjäystävällisyyttä. Meshin ja vierailijaverkon käyttöönotto tapahtuu muutamalla hyvin yksinkertaisella asetuksella.

BeamFlex

BeamFlex

BeamFlex™ ja BeamFlex+ ainutlaatuinen antennitekniikka tuo verkkoon lisää kantamaa, suorituskykyä ja toimintavarmuutta. Antennien säätö on täysin automaattinen ja dynaaminen. BeamFlex -antenni kohdistaa automaattisesti signaalin päätelaitteiden suuntaan, mukautuu päätelaitteen liikkeeseen ja ympäristön muutoksiin, vaimentaa häiriösignaalit sekä ohjaa signaalin heijastusten kautta vahvasti vaimentavien materiaalien taakse.  

ChannelFly

ChannelFly on menetelmä WLAN-verkon automaattisten kanavavalintojen tekemiseen. Tukiaseman käyttämän kanavan valinta tapahtuu täysin automaattisesti ja perustuu aktiiviisiin nopeusmittauksiin. Etenkin kuormitetuissa ja häiriöisissä ympäristöissä ChannelFly tuo jopa 50% parannuksen tukiaseman kapasitettiin aiempiin kanavavalintamenetelmiin verrattuna.

SmartMesh

SmartMesh

SmartMesh. Langaton Mesh-runkoyhteys on hyödyllinen ominaisuus, mikäli tukiasemia tarvitaan tiloihin missä ei ole lähiverkkokaapelointia. Mesh säästää myös kustannuksia koska kaapelointia ei tarvita jokaiselle tukiasemalle. Ruckuksen kontrolleri säätää Mesh-verkon toimintaa ja optimoi reitityksen automaattisesti. Automaattinen reititys tapahtuu signaalin laatuun ja kuormitukseen perustuen. Myös toipuminen vikatilanteista on automaattinen.

SmartSec

SmartSec

SmartSec tarjoaa korkean tietoturvan helppokäyttöisyydestä tinkimättä. Dynaaminen PSK on päätelaitekohtainen esijaettu salausavain, jota ei voi käyttää toisella päätelaitteella. Yksittäisen käyttäjän salausavaimen poistaminen tai lisääminen ei vaadi PSK-avaimen vaihtoa muille käyttäjille. Tämä Ruckuksen uniikki tietoturvaratkaisu soveltuu erityisen hyvin pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Muita tietoturvaominaisuuksia ovat päätelaitteiden L2-erottelu, L2-L4 palomuurisäännöt ja keskitetty käyttäjätunnistus. 

SmartCast

SmartCast

SmartCast mahdollistaa tehokkaat QoS-ominaisuudet, kuten automaattisen liikennetyyppien luokittelun, sovellus- ja käyttäjäkohtaiset priorisoinnit, pakettikohtaisen vuoronjaon viiveen ja sen vaihtelun hallitsemisen sekä päätelaitekohtaisen kaistanrajoituksen esimerkiksi vierailijaverkkoihin.

Keskitetty hallinta tai itsenäiset tukiasemat

Keskitetty hallinta helpottaa merkittävästi langattoman verkon ylläpitoa ja laajentamista. Tukiasemien sijasta hallitaan vain yhtä ohjainlaitetta. Asetukset ja ohjelmistopäivitykset tehdään kontrolleriin, joka siirtää päivitetyt tiedot kaikkiin tukiasemiin. Tarpeiden muuttuessa, Ruckuksella on helppoa siirtyä vain tukiasemista koostuvasta verkosta keskitettyyn hallintaan, sillä samat tukiasemat toimivat sekä itsenäisessä että kontrolloidussa tilassa. Ruckus on erittäin turvallinen valinta kasvavalle yritykselle.

Kustannustehokkuus

Ruckuksen tarjoaman ratkaisun kustannustehokkuus syntyy laitteiden kilpailukykyisestä hintatasosta, verkon pienistä käyttöönotto- ja ylläpitokustannuksista sekä järjestelmän toimintavarmuuden tuomasta hyödystä yritykselle. Ruckus verkossa saavutetaan kattava peittoalue käyttämällä vähemmän tukiasemia kuin monen muun valmistajan tuotteilla. Kaikkia tukiasemia voidaan käyttää myös kontrollerin kanssa, mikä tekee ratkaisusta erittäin joustavan. SmartMesh vähentää kaapelointikustannuksia ja mahdollistaa verkkoyhteydet alueille, joissa yritys muuten joutuisi investoimaan lisäkaapelointiin. Helppokäyttöisyyden ansiosta yritys tarvitsee vähemmän resursseja verkon hallintaan ja ylläpitoon.