Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Tuotteet Kuituratkaisut (FTTx) PON-liityntäverkot
Sivun toiminnot

PON-liityntäverkot

Daimlerin tarjoamat PON-tekniikkaan perustuvat passiiviset optiset liityntäverkot tuovat asiakkaalle sekä teknillistä että taloudellista hyötyä. Ratkaisut mahdollistavat korkeammat yhteysnopeudet pitkille etäisyyksille, pienempää määrää kuituja käyttäen. PON-verkossa kaikki komponentit ovat passiivisia. Se tuo merkittäviä säästöjä verkon rakentamiskustannuksissa, operoinnissa ja ylläpidossa. Daimlerin edustamat GPON / WDM PON / EPON –verkot soveltuvat niin monioperaattoriympäristöön kuin yksittäisen asiakkaan Kuitu kotiin –verkkoonkin.

PON on point-to-multipoint –yhteyksiä mahdollistava FTTx-laajakaistatekniikka.

Tekniikan avulla voidaan tuoda kuitua yhä lähemmäksi tilaajaa. PON-arkkitehtuurissa voidaan jatkaa runkoyhteyttä keskuksesta katsoen pidemmän matkan, optiseen haaroittimeen asti. Näin säästyy merkittävästi sekä runko- että tilaajakohtaisia kuituja. 

 

Lisäksi voidaan PON-tekniikalla, aktiiviseen Ethernet-verkkoon verrattuna, liittää useamman asiakkaan yhtä syöttökuitua - ei paria - kohden. Yhdellä kuidulla voidaan toteuttaa  RF Overlay esimerkiksi Video on Demand-, IPTV- ja muiden integroitujen laajakaistapalvelujen tarjoamiseen (RFoG).