Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Operaattoreille
Sivun toiminnot

Operaattoreille

Daimler palvelee alan johtavia verkko-, mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita. Toimimme kokonaisvaltaisena järjestelmätoimittajana ja tarjoamme hyvällä ammattitaidolla tuoteratkaisuihin liittyviä suunnittelu-, asennus- , koulutus- ja ylläpitopalveluita.

Daimler on palvellut tietoliikenneyhtiöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa vuodesta 2000.

Tuotteemme suuntautuvat operaattoreille, energiayhtiöille sekä valtion, kuntien ja yksityisten laajakaistahankkeita toteutettaville toimijoille. 

Daimler edustaa alan johtavien valmistajien TCP/IP-tietoliikennejärjestelmiä. Olemme erikoistuneita laajakaistan toteutuksiin niin kaupungeissa kuin maaseudullakin. Tuoteratkaisumme avulla asiakas voi kustannustehokkaasti rakentaa, kehittää ja ylläpitää alue-, kaupunki-, liityntä- tai kiinteistöverkkojaan.

Hallitsemme monipuolisesti sekä langattomien että kiinteiden verkkojen eri tekniikat. 

Daimlerin langaton portfolio käsittää mikroaaltolinkkejä, WLAN-verkkoja sekä ajoneuvosovelluksien monikanavareitittimiä. Kiiinteiden laajakaistatekniikoiden kattava tuotevalikoima sisältää kuitu- sekä xDSL-verkkojen päätelaitteita, keskuslaitteita ja hallintaohjelmistoja. 

Daimler on Suomen Seutuverkkoyhdistys ry:n kannattajajäsen. Suunnittelemme ja toteutamme langattomia verkkoja sekä Kuitu kotiin -liityntäverkkoja paikallisille seutuverkkoyhdistyksille ja osuuskunnille eri puolella maata. Liikenne- ja viestintäminsteriön Laajakaista kaikille – hankkeen edetessä Daimlerin tavoitteena on olla merkittävä yhteisyökumppani verkkojen tilaajille ja rakennuttajille sekä asiantuntijan että laitetoimittajan roolissa. Osallistumme myös kuntaliitoksien yhteydessä tapahtuviin verkko- ja tietoliikenneprojekteihin. 

Lisätietoja tuotteista ja palveluista antaa Daimlerin myynti. 

Vi betjänar även på svenska.