Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Hotelleille LG Hospitality TV
 
Sivun toiminnot

LG Hospitality TV

 

images.jpg

 

LG Hospitality -ratkaisut käsittävät hotelli-TV -järjestelmät, infonäytöt, videoneuvottelulaitteet sekä projektorit.

LG Electronics on markkinoiden johtava viihde-elektroniikan, näyttöjen ja televisioiden kehittäjä ja valmistaja. Yritys, jonka televisioita on kymmennissä tuhansissa hotellihuoneissa kautta maailman, on lanseerannut oman palvelukonseptin myös Hotelli-TV:lle.

Logo-ProCentric2.gif   

 

 

LG tarjoaa useita vaihtoehtoja hotelleille, jotka hakevat hienoistuneempaa IPTV-järjestelmää tai kevyempää hotelli-tv -ratkaisua.

Televisiokanavien helppo päivitys ja vastaanottimien asetusten yhteneväisyys ovat taatusti jokaisen hotellin arvostamia ominaisuuksia.

Tervetuloa -sivu voi olla hotellin brändin mukainen. Hotellikohtainen informaatio voidaan esittää helposti räätälöitävissä valikossa.

Vastaanottimen minimi tai maksimi äänentaso voidaan lukita sopivaksi huoneen koon ja sijainnin mukaan. Vastaanottimissa on myös lukuisia virransäästötoimintoja.

Kaikissa ratkaisuissa yhdistyvät helppokäyttöisyys ja hyvä katselumukavuus.

LG tarjoaa vieraalle mahdollisuuden kuunnella ja katsella omia musiikki-, kuva- ja videotiedostoja huoneen televisiovastaanottimelta sen korkealaatuisesta kuvan- ja äänentoistosta nauttien.

Enemmän lisäarvopalveluita tarvitsevalle hotellille, ProCentric tarjoaa pidemmälle kehittyneen teknisen IP-alustan, joka mahdollistaa interaktiivisia palveluita ja liitännän PMS-järjestelmään.

Nämä ovat vain muutama LG Hotel-TV:n tarjoamista eduista ja toiminnoista.

Daimler on LG Electronicsin sertifioitu jakelija.

Procentric_cert

 

Tiedustele Daimlerilta lisää LG Hospitality ratkaisuista.

 

Lataa Pro:centric Direct esite alta:

LG Hospitality TV pics 017.jpg


  

Tiedostot: