Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Asiakastuki
 
Sivun toiminnot

Asiakastuki

Tekninen tuki

Daimlerin tekninen tuki palvelee arkisin klo 8.30-16.30.
P
yydämme sinua täyttämään tukipyyntölomakkeen palvelupyyntöä tehdässesi. Kiireellisissä palvelupyynnöissä voit ottaa yhteyttä puhelimitse. 

Käytönopastusta yksityisille

Maahantuojan antama tuki rajoittuu takuunalaiseen laitteeseen liittyviin asennusta tai käyttöä koskeviin ongelmiin, emmekä opasta tietokoneen peruskäytössä tai ongelmassa joka aiheutuu internetyhteydestä tai muusta Daimlerin tuotteista riippumattomasta syystä.

Tuotteiden käyttöoppaasta tai FAQ-palvelusta löydät vastauksia useimpiin tuotteen asennukseen tai käyttöön liittyviin kysymyksiin.

Reklamaatiot

Daimlerille osoitetun reklamaation voit tarvittaessa tehdä sähköpostitse osoitteeseen daimlerfinland (at) daimler.fi tai puhelimitse puh. 09 - 560 110.

Ohjelmistopäivitykset

Suosittelemme, että käytät aina tuotteiden viimeisintä ohjelmistoversiota. Päivitetty ohjelmisto sattaa helpottaa asennusta tai tuoda uusia ja parannettuja toimintoja. Tutustu aina ensin tuotteen päivitystä koskevaan ohjeeseen. Mikäli tarvitset apua päivityksen tekemiseksi, voit ottaa yhteyttä tekniseen tukeen. 

Daimlerin tuotteiden ohjelmistopäivityksiä ja laiteohjelmistoja voit ladata tästä.

Käyttöoppaat

Daimlerin kuluttajatuotteiden käyttöoppaita voit ladata tästä.

Jos et löydä haluamaasi käyttöopasta Lataa tiedostoja -sivulta, katso informaatio tuotteen valmistajan verkkopalvelusta tai tiedustele Daimlerin teknisestä tuesta.