Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Ajankohtaista Ruckus Wireless kasvatti rajusti markkinaosuuttaan ja on markkinajohtaja.
 
Sivun toiminnot

Ruckus Wireless kasvatti rajusti markkinaosuuttaan ja on markkinajohtaja.

Tuoreet WLAN-raportit Gartnerilta ja Dell'Orolta kertovat että Ruckus Wireless on yritysmarkkinoiden nopeimmin kasvava WLAN valmistaja ja markkinajohtaja operaattorimarkkinoilla.

 
 
Gartnerin uudesta markkinaraportista käy ilmi, että vuoden 2011 neljännen kvartaalin aikana Ruckuksen yritystuotteiden myynti kasvoi yli 134 %:lla.
Ruckus oli myynyt kolmanneksi eniten hallittavia tukiasemia yrityskäyttöön niin liikevaihdollisesti kuin kappalemäärällisestikin. Ruckuksen yritystuotteiden myynnin kasvu verrattuna samaan jaksoon vuosi sitten oli jopa 181 %.
 
Dell’Oro, joka tutkii WLAN myynnin kehitystä operaattorimarkkinoilla, ilmoittaa että Ruckus oli viime vuonna jo toistamiseen markkinajohtaja. Ruckuksen osuus kansainvälisistä operaattorimarkkinoista oli 26,7 %. Raportin mukaan Ruckus toimitti vuonna 2011 yli 26 000 Mesh tukiasemaa operaattorikäyttöön.  
 
Räjähdysmäisesti lisääntynyt älypuhelimilta ja kämmentietokoneilta peräisin oleva dataliikenne ajaa kehitystä kohti suuntaa, missä WLAN on integroitu osa operaattorien laajakaistainfrastruktuuria.