Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Ajankohtaista Spectrum Compact spektrianalysaattori 6-24 GHz:lle
 
Sivun toiminnot

Spectrum Compact spektrianalysaattori 6-24 GHz:lle

Spectrum Compact
Spectrum Compact spektrianalysaattori
Spectrum Compact spektrianalysaattori

Spectrum Compact on ultrakevyt ja helppokäyttöinen spektrianalysaattori mikroaaltotehon mittaukseen 6-24 GHz:n lisensoiduilla taajuusalueilla. Spektrianalysaattori havaitsee heikoimmatkin signaalit, herkkyys on jopa -105 dBm.

 

Kädessä pidettävässä laitteessa on resistiivinen LCD-kosketusnäyttö, jota voidaan käyttää myös käsineet päällä. Vain 300 grammaa painava laite toimii akkuteholla. Mittauskohteessa ei tarvita muuta varustusta.

Spectrum Compact spektrianalysaattori on ehdoton työkalu mikroaaltolinkkien suuntaukseen, asennuksiin ja kohdekartoituksiin.

Graafinen käyttöliittymä on intuitiivinen ja helposti opittava. Laite kerää teitoja kaikista spektrin skannauksista ja tallentaa pienimmätkin häiriöt. Spektrianalysaattorin mukana tulleen PC-pohjaisen ohjelmiston avulla voidaan suorittaa datan prosessointi ja analysoinnit.

SAF Tehnikan kehittämä Spectrum Compact on suunniteltu yleiskäyttöön, spektrianalysaattori on täysin valmistajariippumaton. Laite toimii kenen tahansa valmistajan mikroaaltolinkkijärjestelmässä SMA-liitintä käyttäen.

Voit tilata pelkän spektrianalysaattorin, tai kitin jossa on laitteen lisäksi myös tarvikkeita sisältävä suoja- ja kuljetuslaukku. Myös erikseen tilattaviin tarvikkeisiin kuuluu nahkakotelo, USB-laturi, antennisovittimet ja vaimentimet.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Spectrum Compact on uudessa houkuttelevassa hintaluokassa!

Tiedostot:

Datasheet   2.3 MB 
Spectrum Compact Spectrum Analyzer