Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Ajankohtaista Ruckus ZoneDirector kontrollerin uusi ohjelmistopäivitys.
 
Sivun toiminnot

Ruckus ZoneDirector kontrollerin uusi ohjelmistopäivitys.

Ohjelmistopäivitys 10.0
ZoneDirector 1200 tukee nyt jopa 150 tukiasemaa ja 4000 päätelaitetta.

 

Ruckus on julkaissut ZoneDirector -kontrollereille uuden ohjelmistopäivityksen v10.0.

Ohjelmistopäivitys tuo täysin uudistetun käyttöliittymän, useita uusia ominaisuuksia sekä ZoneDirector 1200 kontrollerin laajannettua skaalautuvuutta. 

 

ZoneDirector 1200 -kontrolleri tukee nyt jopa 150 tukiasemaa

ZoneDirector 1200:n tukiasemien enimmäismäärä kasvaa 75 tukiasemasta 150 tukiasemaan, ja kontrolleri tukee jopa 4000 yhtäaikaista käyttäjää. 

Parannuksen myötä ZD1200-sarjan kontrolleri on entistäkin skaalautuvampi ja monikäyttöisempi. Kontrolleria voidaan käyttää aiempaa isompien verkkototeutuksien hallintaan. Lisenssejä voidaan hankkia aikaisempaan tapaan 1kpl erissä, joten laite voidaan lisensoida tarkalleen tarpeen mukaan. 

 

ZoneDirector uudistettu käyttöliittymä

Ohjelmistopäivityksessä ZoneDirectorin selainhallinta-käyttöliittymä uudistuu. Uusi käyttöliittymä on saanut vaikutteita jo aiemmin päivitetystä Ruckus SmartZone -kontrolleriperheestä. Uusi käyttöliittymä on nykyaikaisempi ja yhdenmukaisempi.

Valikkorakenteiden uudistamisen ja suoraviivaistamisen lisäksi myös karttapohjatoiminnallisuus on uusittu täysin. Tukiasemia voidaan sijoittaa Google Maps -karttapohjan lisäksi myös sisätilakarttojen päälle. 

 

ZoneDirector uusia omnaisuuksia

Ohjelmistopäivityksen uusiin ominaisuuksiin kuuluu Bonjour Fencing. Ominaisuus tuo lisä-älykkyyttä Bonjouria hyödyntävien palvelujen mainostamiseen: esimerkkinä luokkahuoneeseen sijoitettua AppleTV -laitetta voidaan mainostaa vain samassa huoneessa sijaitseville päätelaitteille, aiempien toteutusten koko aliverkon laajuudella tapahtuvan mainostamisen sijasta. 

Sovellustason tunnistaminen on kehittynyt. Sovelluksia tunnistetaan nyt DPI-menetelmillä ja sovelluksia voidaan priorisoida, rajoittaa kaistanleveyttä tai estää liikennöinti kokonaan. 

Uudessa ohjelmistoversiossa Ruckus esittelee Modular AP-menetelmän. Se mahdollistaa jatkossa uusien tukiasemamallien lisäämisen ilman että kontrollerin ohjelmistoversiota tarvitsee päivittää. 

 

Lisätietoja saat Daimlerin myynnistä puh.09-560 110 tai myynti(@)daimler.fi