Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Ajankohtaista Ruckus tuo markkinoille erityistä joustavuutta tarjoavat WiFi-tukiasemat M510 ja E510.
 
Sivun toiminnot

Ruckus tuo markkinoille erityistä joustavuutta tarjoavat WiFi-tukiasemat M510 ja E510.

 
 
Ruckus Networksin uudet 802.11ac Wave2 tukiasemat M510 ja E510 tarjoavat parhaan joustavuuden, jota älykaupunkien WiFi-ratkaisujen toteuttaminen edellyttää. Tukiasemat on suunniteltu WiFi-verkon laajentamiseen vaikeasti saavutettaviin kohteisiin, missä asennuspaikan ahtaus on ongelmana tai mihin kiinteät yhteydet eivät yllä.
 
 
 
Ruckus M510 tukee 4G/LTE-mobiiliverkon hyödyntämistä tukiaseman Internet-yhteytenä. Tukiaseman avulla WiFi-verkon peittoalueen voi laajentaa alueille, joihin kiinteät yhteydet eivät ulotu. Sillä voidaan myös täyttää asiakkaan vaatimukset varmennetusta yhteydestä, ja toteutus tarjoaa mahdollisuuden SLA:n palvelutason nostamiselle.  
 
Ruckus E510 tukiasemassa on täysin uusi ja innovatiivinen rakenne. Tukiasema koostuu kahdesta eri moduuliyksiköstä, radioyksiköstä sekä erillisestä BeamFlex-antenniyksiköstä. Tämän ansiosta tukiasema voidaan asentaa erittäin pieneen tilaan ja turvallisesti suojaan katseilta. Se tarjoaa erityistä joustavuutta katuinstallaatioihin ja runsaasti vaihtoehtoisia asennuspaikkoja tukiasemille.