Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Ajankohtaista Ruckus SmartZone 5.1 ohjelmistopäivityksen edut ja ominaisuudet
 
Sivun toiminnot

Ruckus SmartZone 5.1 ohjelmistopäivityksen edut ja ominaisuudet

Ruckus esittelee useita laajennettuja käyttömahdollisuuksia ja parannettua tietoturvaa suositulle Ruckus SmartZone kontrolleriperheelle uusimman ohjelmistopäivityksen myötä (versio 5.1).  

 

Ruckus ICX-kytkinten hallinta SmartZone-alustalla täydentyy
 

Ruckus WLAN-tukiasemien lisäksi SmartZone hallintajärjestelmään on nykyään mahdollista liittää myös Ruckus ICX-kytkimiä.

Valvonta-, monitorointi- ja varmuuskopiotoiminnallisuudet esiteltiin jo aiemmin.

Uusin ohjelmistopäivitys (5.1) tuo lisää hallittavuutta vianetesintään ja hälytystoimintoihin. 

 

Tietoturvan uusia ominaisuuksia  
 

Tietoturvaan liittyviä parannuksia on useita SmartZone versiossa 5.1.
 
Järjestelmään vakio-ominaisuutena kuuluvan sovellustason sääntöjen tekeminen on nyt helpompaa. Valintoja pystyy tekemään ryhminä yksittäisten sovellusten sijaan.
 
Erillisen lisenssin vaativan URL filtering-ominaisuuden toimintaa on kehitetty käyttäjäystävällisemmäksi.    Nyt estetylle sivulle yrittävälle käyttäjälle näytetään viesti siitä, että kyseinen sivusto on estetty.
 
Dynaamisen PSK-ratkaisun skaalautuvuutta on parannettu. Käyttäjäkohtaisia PSK-avaimia voi olla jopa 50 000 yhtä kontrolleria kohden.
 
Esimerkiksi vierailijaverkoissa usein käytettyä client isolation-toiminnallisuutta on kehitetty. Uusi toteutus tukee myös VRRP ja IPv6 toteutuksia.
 
 

Tunnelointia entistä joustavammin  

 
Uusi ohjelmistojulkistus SmartZone 5.1 tuo lisää vaihtoehtoja käyttäjäliikenteen tunnelointiin.
 
Split tunnel -toiminnallisuuden avulla osa käyttäjäliikenteestä voidaan ohjata tukiasemasta suoraan esimerkiksi paikalliselle tulostimelle, vaikka muilta osin liikenne tunneloitaisiinkin kontrollerille.
 
Ohjelmistopäivityksen yhteydessä julkaistiin myös uusi SZ100-D rautakontrolleri, jota voidaan käyttää virtuaalikontrollerin alaisuuteen asentuvana DataPlane-tunnelointikontrollerina.
 
Tunneloitavaa käyttäjäliikennettä ei tarvitse prosessoida virtualisointialustalla, vaan tunneloinnin terminointiin voidaan käyttää siihen optimoitua kontrolleria.
 
 
 
SmartZone 5.1 ohjelmistopäivitys on saatavilla heti. Päivitys on maksuton voimassaolevan tukipaketin omaaville järjestelmille. Päivitysohjeet ja tarkempi listaus muutoksista on luettavissa Release Notes-tiedostosta.