Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Ajankohtaista Ruckukselta tulossa uusia 11ac Wave2 -tukiasemia. Huippuluokan ulkotukiasema T710 ja markkinoiden keskisegmenttiin suunnattu sisätukiasema R510.
 
Sivun toiminnot

Ruckukselta tulossa uusia 11ac Wave2 -tukiasemia. Huippuluokan ulkotukiasema T710 ja markkinoiden keskisegmenttiin suunnattu sisätukiasema R510.

Ruckus logo small

Ruckus tuo markkinoille uusia 11ac Wave2 -standardin mukaisia tukiasemia. Vuosi sitten Ruckus esitteli ensimmäisenä valmistajana uutta Wave2 -standardia edustavan huippuluokan sisätukiaseman. Nyt Ruckus jatkaa edelläkävijänä ja laajentaa tuotevalikoimaansa Wave2 ulkotukiasemalla ja toisella sisätukiasemalla. MU-MIMO tekniikka tuo jopa 5 kertaa enemmän nopeutta, käyttäjätiheys voi olla jopa 2 kertaa suurempi. Myös päätelaitteet jotka eivät tue Wave2:sta hyötyvät uudesta standardista.

 

IEEE802.11ac standardin toisen vaiheen MU-MIMO -tekniikka (multi-user multiple input/multiple output) mahdollistaa sen, että tukiasema pystyy liikennöimään samalla ajanhetkellä useamman päätelaitteen kanssa. Uudella tekniikalla aikaansaadaan radiokanavien tehokkaampi hyödyntäminen ja korkeampi kokonaiskapasiteetti.

Käyttäjätiheys voi olla jopa kaksi kertaa suurempi ensimmäisen vaiheen standardiin verrattuna. Tekniikasta hyötyvät myös vanhemmat päätelalitteet vaikka ne eivät tue Wave2-standardia.

Uusi T710 on korkean käyttäjätiheyden ulkotukiasema, joka soveltuu operaattoreille ja vaativiin yritystoteutuksiin: Smart City, ulkotapahtumat, urheiluareenat ja lentokentät. Laitteessa on liitännät Ethernet- ja kuituyhteyksille, USB-liittin IoT-sovelluksille, GPS radio paikannukseen ja PoE output virransyöttö tukiasemaan kytkettäville laitteille kuten IP-kamerat.  

Erittäin tehokas ja hinnaltaan hyvin kilpailukykyinen R510 sisätukiasema tuo Wave2 -standardin keskisuurten yritysten ulottuville. R510 on Wave2 versio Ruckuksen suositummasta tukiasemasta (R500) ja käyttää BeamFlex+ ja ChannelFly -antennitekniikoita. 

Verrattuna kilpailijoihin Ruckus ZoneFlex 11ac Wave2 tukiasemat toimivat täydellä teholla vanhemmalla ja edullisemmalla 802.3af PoE-standardilla. 

Uusien Wave2 -tukiasemien toimitukset alkavat heinäkuussa. 

Lisätietoja saat Daimlerin myynnistä puh. 09-560 110 ja myynti(@)daimler.fi