Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Tuotteet Kuituratkaisut (FTTx) Kuitukytkimet ZTE
Sivun toiminnot

ZTE -kytkimet

ZTE tarjoaa varmatoimisia ja monikäyttöisiä Ethernet-kytkimiä joka ympäristöön.

ZXR10 tuoteperhe koostuu L2, L3 ja MPLS –kytkimistä. Jokaisessa  tuoteperheessä on useampi vaihtoehto kapasiteetille, välitysnopeudelle ja vikasietoisuudelle. Kytkimissä on koosta riippumatta runsaasti eri liityntämahdollisuuksia. Tuotteet ovat helposti asennettavia ja hallittavia. Niissä on runsaat QoS-ominaisuudet ja tuotteet tukevat muun muassa VLAN- ja Multicast –toimintoja. Kytkimien tehonkulutus on puristettu minimiin.  

 

Käyttöympäristöt

 

Yritysverkon ja liityntäverkon L2 kytkimet  

 
2900/2800/2600 –sarjojen L2 Ethernet-kytkimet soveltuvat yrityksien lähiverkkoihin, First Mile ja Access –verkkoihin.
 
Käyttäjärajapinnassa sijaitsevat kytkimet mahdollistavat laadukkaita yhteyksiä data-, puhe- ja videopalveluille. L2 kytkimet sopivat työasemien ja pienten työryhmien yhdistämiseen lähiverkkoon. Kytkimet hallitsevat sekä xDSL-verkon, kaapeli-tv-verkon, PON-verkon että langattomien verkkojen liityntäyhteydet. 
 
 

Alueverkon ja Metro Ethernet –verkon L3 kytkimet  

 
8900E/8900/5900E/5900/ 3900A/3900E -sarjojen L3 reitittävät kytkimet ovat operaattoritason ratkaisuja, jotka soveltuvat alue- ja kaupunkiverkkoihin.
 
Runkoverkon rajapinnassa sijatsevissa alueissa, jossa terminoidaan asiakasliikenne, nämä kytkimet tarjoavat ESRP-protokollan mukaisia Gigabit Ethernet ja 10 Gigabit Ethernet –yhteyksiä rengastopologiaan. 
 
 

Runkoverkon MPLS-kytkimet 

 
8900E/8900//5900E/5900 -sarjojen MPLS-kytkimiä käytetään IP-verkon reuna-alueisiin ja runkoverkkojen IP-alustana. Suuritehoiset, reitittävät kytkimet huolehtivat tehokkaasti liikenteen välittämisestä, asiakkaiden tunnistamisesta (BRAS) sekä verkon laatu- ja tietoturvaparametreistä. Modulaariset kytkimet voivat toimia samanaikaisesti ISP-, VoIP- ja IPTV –alustoina.
 
CTS portlet

CTS logo