Omat työkalut
Olet täällä: Etusivu Ajankohtaista Daimler mukana Kuidun kiitotie -tapahtumassa
 
Sivun toiminnot

Daimler mukana Kuidun kiitotie -tapahtumassa

Finnet-liitto ja Suomen Seutuverkot järjestävät valokuitutapahtuman 30. – 31.10.2019 Helsingissä. Daimler Finland Oy osallistuu tapahtumaan yhtenä pääkumppanina.

 

 

 

 

 

 

Jo monen vuoden ajan Daimler on toimittanut liityntäverkot ja asiantunttijapalveluita lukuisiin seutuverkkojen ja Finnet yhtiöiden laajakaistahankkeisiin. 

Daimlerin tuotevalikoiman laitteet muodostavat luotettavan ja suorituskykyisen IP-alustan FTTX- ja PON–liityntäverkoille. Laaja kytkin- ja reititinvalikoima tarjoaa monipuoliset ominaisuudet 1/10/25/40/50/100/200/400 Gigabitin Ethernet-yhteyksille.

FTTB-liittymissä myös kattavat ratkaisut perustuen VDSL2 ja G.FAST tekniikkaan, mukaan lukien FTTH- ja xDSL-päätelaitteet sekä optiikan ja kytkentäkuidut.

 

Kuituyhteyksien langattomaan jatkamiseen Daimler tarjoaa laadukkaat ja suorituskykyiset  WLAN-järjestelmät.

WLAN sisä- ja ulkoratkaisut soveltuvat niin operaattoritason palvelutuotantoon kuin asiakaskohtaisiin yritysratkaisuihin. Ratkaisut ovat skaalautuvia, helppokäyttöisiä ja edustavat alan uusimpia tekniikoita ja standardeja.

 

Nopea kuituyhteys luo parhaat edellytykset uuden älytekniikan käyttämiseen kodeissa ja yrityksissä. Daimlerin IoT-ratkaisu, IOTAIKA -palvelu, mahdollistaa kiinteistöön asennettavan laitteiston ja mobiilisovelluksen avulla tilojen tarkastelemisen ja erilaisten toimintojen ohjaamisen ja seurannan.  

 

Kuidun kiitotie -tapahtumassa voit tutustua Daimlerin ratkaisutarjontaan. Paikalla on sekä kiinteiden että langattomien verkkojen asiantuntijamme.